HUBUNGI SAYA


Assalamualaikum  & Salam Sejahtera.

  • Nama saya HAFEEZ, merupakan Perunding Kesihatan Coway yang sah atau lebih dikenali sebagai Authorized Coway Health Planner dengan kod HP 526610. 
  • Saya bersedia untuk membantu memberi khidmat nasihat & maklumat mengenai produk Coway serta akan menguruskan setiap pembelian produk Coway untuk klien-klien saya di seluruh Malaysia.
  • Coway merupakan sebuah syarikat 'Malaysia Wide' dimana klien boleh membuat pembelian @ sewa beli di mana-mana cawangan termasuk HQ atau mana-mana cawangan utama yang mempunyai kaunter jualan. 
  • Setelah borang pembelian diproses dan selesai, urusan pemasangan akan dilakukan oleh juruteknik dari pejabat servis Coway mengikut negeri tempat tinggal klien. Jadi, tidak kira walau dimana sahaja anda berada diseluruh Malaysia, jangan segan silu untuk menghubungi saya bagi mendapatkan khidmat nasihat percuma mengenai produk-produk Coway selain untuk membantu menguruskan pembelian produk Coway pelanggan.
  • Insha Allah saya akan cuba memberi informasi yang tepat dan jelas tanpa sebarang keraguan. Selain itu, saya juga akan mengisi borang pembelian produk Coway untuk anda walaupun anda berjauhan beribu batu dari saya. 



segala urusan pengisian borang pembelian produk coway boleh saya uruskan melalui whatapps atau temujanji.



Sebarang pertanyaan tentang produk coway juga boleh ajukan kepada no telefon 012-3969017. Insyaallah pertanyaan anda akan saya jawab.



HUBUNGI SAYA

WHATAPPS / SMS / CALL






Coway Professional Health Planner



En. Hafeez Hashim : 012-3969017E-mail : hafizhashim786@gmail.com

Coway Headquarters Kuala LumpurGround Floor, Wisma UOA II,No. 21, Jalan Pinang,50450 Kuala Lumpur.


No comments:

Post a Comment